Change/Over

Change/Over. 2 zangers.
1 op piano. 1 op gitaar.

Aangepast aan jouw evenement.

Stijlvol stijlloos.

[noun]
{ change·o·ver }
a complete change from one thing or condition to another

Live muziek in thema

Change/Over is in de eerste plaats een ervaren muzikaal duo. Als pianist en gitarist begeleiden ze elkaar terwijl ze de meest stijlvolle achtergrondmuziek brengen en zingen.

De setlist? Die stemmen we elke keer af op het evenement waarop we uitgenodigd worden. Een chique feestje klinkt nóg beter met 'We Are Golden' van Mika, 'Gold' van Spandau Ballet, 'Goldeneye' van Tina Turner en 'Black & Gold' van Sam Sparro.

Andere concepten: vuur, ijs, innovatie, the future, great gatsby, neon party, urban jungle, zilver, white party, steampunk, James Bond, disco, halloween, beach, nineties, ... jij beslist! Onze muzikanten en hun team werken een live act uit binnen jouw thema.

Contact opnemen

Stijlvol stijlloos

Maar we stoppen niet bij het kiezen van de juiste muziek, want terwijl onze muzikanten de setlist voorbereiden, schiet ook ons creatief team in actie. Onze stylist, make-up artist en art designer buigen zich over jouw project. Zo vormen ze de muzikanten om tot een belangrijk deel van het decor van jouw event.

Samen zorgen we voor een setlist die heerlijk klinkt en een act die er nog beter uitziet! En dat volledig binnen jouw concept.

Op jouw evenement?

Change/Over is de perfecte act voor wie live muziek zoekt voor evenementen in een specifiek thema. Je organiseert een 50’s feestje, maar je wil niet de hele avond rockabilly horen? Of je bent net op zoek naar een futuristische act die toch de strafste hits brengt van vroeger en nu? Dan is dit iets voor jou!

Ook wie zoekt naar een stijlvolle act, bijvoorbeeld voor een luxueus personeelsevent vindt in Change/Over een perfecte match.

Behind The Scenes